Bivrost Distillery, beliggende i Bodø, Norge, er en af de nyere destillerier, der har fået opmærksomhed for deres produktion af håndlavet, nordisk-inspireret spiritus. Navnet “Bivrost” stammer fra norrøn mytologi og refererer til en regnbuebro, der ifølge legenden forbinder menneskenes verden med gudernes.

Bivrost Distillery er kendt for at bruge lokale ingredienser, herunder arktisk tørret og røget malt, for at skabe deres karakteristiske smagsprofil. Deres sortiment omfatter whisky, gin og andre destillerede drikkevarer.

Destilleriet er også kendt for sit fokus på bæredygtighed og respekt for miljøet. De stræber efter at minimere deres miljøpåvirkning gennem brug af genanvendelige materialer og energieffektive processer.

Bivrost Distillery tilbyder ofte ture og smagninger, hvor besøgende kan lære mere om deres produktionsmetoder og prøve deres forskellige spiritusvarianter. Med deres unikke tilgang og nordiske inspiration har Bivrost Distillery hurtigt opnået anerkendelse både lokalt og internationalt.

Vi er stolte af kunne præsenterer deres lækre produkter i Danmark – kontakt vores konsulent Niels Lynggaard på +45 4062 6380 hvis du gerne vil have Bivrost produkter på hylderne eller du gerne vil henvises til nærmeste forhandler.

Se produktbilleder her