Den helt autentiske Whisky

Vi kan præsentere den helt autentiske vare. Single Malt Whisky aftappet direkte fra fad på flaske uden filtrering. Her er alt med alle smagsnuancer, ja sågar partikler og bundfald. Det giver virkelig associationer til destilleriernes varehuse hvor fadene er stablet op. Metoden giver meget smagsfulde, ekstra kraftige og fyldige malts. Nyd Blackadder Raw Cask!

Blackadder ejes af Robin Tucek, en af veteranerne indenfor whiskybranchen. Robin Tucek går aldrig på kompromis.

På et direkte spørgsmål til Robin Tucek om, hvorvidt der var patent på idéen med ”Raw Cask”, blev dette afvist, men han mente ikke, at andre ”turde” at filtrere så groft, som Blackadder gør det. Normalt filtrerer man til ”2”, mens Blackadder filtrerer til ”5”. En sidegevinst er naturligvis også, at man får ca. 1-2% mere ud af et fad dvs. 2-4 flasker mere, end hvis man filtrerer finere.

Det største problem med disse aftapninger er, at det er enkeltfads aftapninger, og derfor tale om relativ få flasker pr produktion – så falder man over ”favoritten”, kan det være svært at finde flere flasker efterfølgende. Blackadder køber regelmæssigt fade til modning – i dag har man ca 200 fade liggende forskellige steder i Skotland, der venter på det rigtige tidspunkt for aftapning.

Besøg Blackadders hjemmeside

Blackadder Raw Cask Whisky - direkte fra fad til den kvalitetsbevidste whiskynyder #BlackadderWhisky #FCwhisky

Vidste du ?

Vidste du at, Blackadder også laver en helt fantastisk gin?

Robin Tucek har fået lavet denne super gin i Holland efter sine egne specifikationer med 44% alc.

Prøv at tilsætte en skive fra en citron til denne lækre Aurantia Gin Small Batch. Det ser både festligt ud og giver smag til drinken. En kompleks og smagsfuld gin med en intens duft af enebær, citron og masser af krydderier. Lang vedvarende eftersmag og en gin der sagtens kan nydes straight.